Skötaraktivitet

Om vädret är dåligt så kommer vi att flytta fram aktiviteten, vi hör i sådana fall av oss till dig senast 14 februari. Det är därför viktigt att du fyller i ditt telefonnummer på anmälningslappen, så vi kan få tag på dig! :)                                                                

Ny styrelse 2014

Ordförande: Sofia Welenstrand
Vice ordförande: Elin Walfridsson
Sekreterare: Amanda Norbäck Nilsson
Vice sekreterare: Elin Värmsjö
Kassör: Linnéa Boåsen
Vice kassör: Linn Linder
LedamöterIda Juhlin, Emilia Persson, Josefine Walfridson
Suppleanter: Johanna Olsén, Emma Holmvik, Moa Andersson
 
(Håll utkik för snart kommer info om en foto-dag för skötarna!)
 

Ungdomsledarkurs

Denna helg har vi i ungdomssektionen skickat iväg tre styrelsemedlemmar på Ungdomsledarkurs i Karlstad. Sofia W, Linnéa B och Amanda N har under helgen fått mycket inspiration av bland annat andra U-sekare runt om i Värmland och DUSare. Nästa kurs-helg ligger i mitten av februari, och de är klara med utbildningen i slutet av mars.
 
Fulla av inspiration från helgen ber vi er nu att hålla koll både här och på ridskolan efter aktiviteter, detta år kommer bli väldans roligt! :)
 

ÅRSMÖTE

Söndag den 26/1 klockan 17.00 bjuder ungdomssektionen in till årsmöte. Vi kommer att bestämma, och välja in nya medlemmar till våran lilla styrelse. ALLA är välkomna att medverka på mötet, även om man inte vill sitta med i styrelsen utan bara vill se hur vi jobbar etc.
 
Du behöver inte vara medlem för att få medverka på varken mötet eller om du vill sitta med i styrelsen. Dock får du i så fall ingen rösträtt.
 
Vi vill se många nya ansikten på mötet, som även eventuellt känner att det skulle vara kul att vara med i styrelsen!
 
Lämna gärne en kommentar här om ni känner er sugna på att komma på mötet, eller skriv upp er på lappen som sitter på klubben.
 
Vi bjuder såklart på fika! :)
 
 

RSS 2.0